Team

Dokter Marijn Devos - Huisarts

Waarvoor kunt u  allemaal bij ons terecht ?

Algemeen onderzoek, bloedafname, ECG,  longfunctieonderzoek, vaccinaties  voor baby's, kinderen en volwassenen, wegname  van kleine huidtumoren, bevriezen van wratten, baarmoederhalsuitstrijkje, hechten van wonden, reizigersadvies,...

Het is altijd interessant om wat info door te geven aan het secretariaat wanneer u belt, zodoende kan de planning hieraan aangepast worden.

Hoe een afspraak maken

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:

Indien u uw afspraak bij de huisarts niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch of via het internet) tijdig te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

Medisch vertegenwoordiger?

Maak een afspraak hier

Zoubida Bouras – Psycholoog

Jongeren en volwassenen kunnen bij mij terecht met klachten zoals depressieve gevoelens, angst, oververmoeidheid, onzekerheid, faalangst, spanningen, burn-out, verslavingen, enzovoort. In een eerste gesprek wordt je verhaal beluisterd en wordt er een analyse gemaakt van de klachten en de ruimere context. Nadien wordt samen met jou bepaald hoe de verdere behandeling zal verlopen. Belangrijke anderen kunnen indien gewenst mee betrokken worden in het proces. Bij psychose gerelateerde moeilijkheden wordt het aanbod verder uitgebreid met steun en psycho-educatie aan naasten en familieleden.

Neem gerust contact met mij op als je nood hebt aan ondersteuning. Een afspraak verplaatsen of annuleren kan tot 24u voor uw geplande afspraak.

Tel.: 0479/12.28.34

E-mail: zbouras@outlook.com

Ik heb Klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit Gent en ben als psycholoog erkend door de Psychologencommissie (Erkenningsnummer: 812124923). Daarnaast beschik ik over een visum van klinisch psychologen (Visumnummer: 285799) en ben ik lid van De Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en De Belgische Federatie van Psychologen (BFP).

Kim De Beule – Podoloog

Waarom een Podoloog raadplegen?

Klachten t.h.v. de onderste ledematen? Elke doelgroep kan bij een podoloog terecht voor een zorgvuldige analyse en behandeling op maat om zo jouw lichamelijke problemen te verhelpen/minimaliseren.

Niet enkel klachten t.h.v. de voet kunnen worden verholpen door een podoloog. Een foutief gang-loopppatroon kan zorgen voor hoger gelegen klachten zoals knie-, heup- en rugpijn.

Binnen het behandelingsplan zal dan gekozen worden voor functionele zooltherapie.

Nagel – en huidklachten t.h.v. de voet worden, zowel bij risicogroepen als niet risicogroepen, gereduceerd door specifieke voetverzorging.

Wanneer kan je nu concreet bij een podoloog terecht?

  • Voetklachten
  • Klachten aan enkel, knie, heup, rug,..
  • Kinderen met een abnormaal stap- en/of looppatroon
  • Screening van sporters (bv. looptechniek)
  • Ingegroeide nagels, verwijderen van eelt en likdoorns,..
  • Schoenadvies

 Hoe ziet het behandelingsplan van een podoloog eruit?

Podologisch onderzoek:

Dit onderzoekt bestaat een uitgebreid vraaggesprek om de klachten in kaart te brengen. Na dit ‘interview’ volgt een klinisch onderzoek. Dit bestaat uit een inspectie van de stand van het lichaam (statisch) en allerlei testen (spier, pees, zenuw,..) om zo de oorzaak van de klacht te vinden. Dit klinisch onderzoek wordt vervolgd door een biomechanisch onderzoek. Dit bestaat uit allerlei metingen om de bewegelijkheid van jouw gewrichten te bepalen. Binnen dit onderzoek wordt er ook schoenadvies gegeven.

Gang-en loopanalayse

Dit wordt uitgevoerd na een podologisch onderzoek om efficiënte en functionele zolen te voorzien.

Deze analyse kan ook worden toegepast om de looptechniek te optimaliseren.

Zooltherapie

Er kan voor podologische zolen geopteerd worden wanneer blijkt uit podologisch onderzoek en gang – en loopanalyse dat dit de klachten kan reduceren.

Mijn zolen worden geleverd door BORGinSole. Meer informatie over hun zolen vind je op: https://www.borginsole.com/ (eventueel link verwerken onder afbeelding? Zodat ze juist op de afbeelding van BORGinsole moeten klikken voor meer info)

Podologische voetverzorging

Problematiek ter hoogte van de huid en nagels zullen geanalyseerd en behandeld worden door instrumentele behandeling of met andere woorden podologische voetverzorging. Risicogroepen zoals diabeten hebben 2X per jaar recht op terugbetaling en kunnen worden gescreend en behandeld door een podoloog.

Afspraken kunnen via volgende link:

Klik hier om zelf een afspraak te maken met de podoloog

Tel: 0499/145013

of mailen naar info@fleetoffeet.be